Hill Farm

Not visible from the road, this house appears to be a modest one and half story craftsman style, but is actually sited at the top edge of a very steep slope, creating a two story rear elevation. The site allowed the lower level to be used as a media/game room, guest bedroom, and art studio for creating some of the stained glass that embellishes the windows. The grotto wine cellar, complete with straw plaster walls, is located within the naturally cool concrete walls below the front porch. A large state-of-the-art kitchen allows the owners to invite friends for cooking classes and hold traditional Shabbat dinners. The family room, which opens from the kitchen behind the reading nook, flanked by the craftsman style columns, steps down allowing views down the slope. A deck and screen porch are extensions of the eat in kitchen and large yet cozy, dining room, allowing for casual dining and views to the picnic area by the stream.